Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

13 Mayıs 2012 Pazar

Fenerbahçe Ülker'den Bir Fısıltı:Ahmet Çakı (ÖZEL HABER)




Bu hafta içinde Fenerbahçe Ülker yönetiminden bir isime yakın olan bir kaynaktan dolaylı olarak aldığım bilgiye göre Fenerbahçe Ülker yönetimi Spajiha'nın sezon sonunda gitmesi konusunda fikir birliğine vardı.Yerine düşünülen isimler netlik kazanmazken,Ahmet Çakı ismi de masa üstünde duruyor.


Ahmet Çakı 1976 doğumlu ve ligin genç antrenörlerinden.Kariyerinde Darüşşafaka,Mersin Büyükşehir Belediyesi,Erdemir gibi ekipler olan antrenör 2007-2008 sezonunda A Milli Takım’da Bogdan Tanjevic’in üç yardımcısından biri olarak görev yaptı.Milli takımımızın tüm maçlarını kazanarak Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkkını kazanmasıyla da kariyerine bir önemli başarı ekledi. Milli takım sezonunun bitmesiyle beraber teklifleri değerlendiren yetenekli antrenör, 1998-1999 sezonunda Darüşşafaka’da yardımcılığını yaptığı Zare Markovski’nin kendisine getirdiği Air Avellino’da yardımcı antrenörlük teklifini kabul etmişti.


Ahmet Çakı son 4 sezondur Ereğli'de Erdemir ekibinin antrenörlüğünü yapıyor.Çakı mütevazi bütçeye rağmen yarattığı kadrolar ile ünlendi.Savunma performansının üstün verimi,takımlarının iyi yerli rotasyonuna sahip olması en önemli özellikleri olarak gözüküyor.


Şahsen bu isimin görev alması bana zor gözüküyor.Çünkü bu isimden daha önce Fenerbahçe Ülker takım organizasyonunu çok daha iyi bilen Ertuğrul Erdoğan isminin yerli antrenör olarak ön planda yer alması gerekli.Ne olacağını kestirememekle beraber hayırlı olması en büyük dileğim...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More