Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Mayıs 2012 Perşembe

Galatasaray Medical Park'ta Ceyhun Yıldızoğlu Dönemi Bitti.Cem Akdağ Geliyor!



Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı ile son iki sezondur takımda başantrenörlük görevini yürüten Ceyhun Yıldızoğlu'nun yolları ayrıldı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Yıldızoğlu'na teşekkür edilirken, şu ifadeler yer aldı; ''Sayın Ceyhun Yıldızoğlu göreve başladığı 2010-11 sezonundan itibaren kulübümüz ile çok uyumlu bir çalışma yürütmüştür. Bu dönemde sayın Yıldızoğlu'nun yönetiminde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Orta ve uzun vadede bu anlamlı çalışmaların somut göstergelerini daha çok göreceğimize dair inancımız tamdır. Milli Takımımızda da başantrenörlük görevini yürüten sayın Ceyhun Yıldızoğlu ile Kadın Basketbol Takımımız bu dönemde iki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci tatmıştır. Sayın Ceyhun Yıldızoğlu'na bugüne kadar kulübümüze yaşattığı başarılar ve her şeyden önemlisi Galatasaraylı duruşunu şahsında ve sporcularımızda en doğru şekilde yansıttığı için en samimi duygularımızla teşekkür ederiz.''

2 sezondur Galatasaray Medical Park'ta başantrenör olarak görev yapan Ceyhun Yıldızoğlu'nun sarı-kırmızılı kulüple 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi vardı. Sarı-kırmızılılar, sözleşmeyi uzatma opsiyonunu kullanmadı.

Sarı Kırmızılı ekip için en yakın adayın Cem Akdağ olduğu kulislerde dillenirken,Basketfaul sites,ne konuşan Cem Akdağ görüşmelerin olumlu geçtiğini teyid etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More