Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Kazanan Finalde!



Beko Basketbol Ligi play-off yarı final beşinci maçında Banvit ile Anadolu Efes bu akşam karşı karşıya gelecek.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 18:00’da başlayacak ve Lig Tv 3’den canlı olarak yayınlanacak.

Seride durum 2-2. Bu akşamki maçtan galibiyetle ayrılarak olan takım finale yükselecek ve Beşiktaş Milangaz’ın rakibi olacak.

İlk maçı evinde oynayan Banvit, Anadolu Efes’i 68-66 mağlup ederek seride 1-0 öne geçmişti. Bu mücadelede Bandırma ekibinde Kalin Lucas 16 sayı ile takımının en skorer ismi olmuştu. Serinin ikinci maçı da Bandırma’da oynanırken bu mücadeleden ise Anadolu Efes 75-81 galip gelerek seriyi 1-1’e getirdi. Bu mücadelede ev sahibi takımda Serkan Erdoğan 20 sayı ile mücadele etse de Anadolu Efes’te Kerem Tunçeri ve Savanovic 15’er sayı ile maçı tamamladılar.

Serinin üçüncü maçı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynandı. Anadolu Efes bu mücadeleyi de 68-55 kazanarak hem 2-1 öne geçti he de avantaj yakalamış oldu.

Dördüncü maçta taraflar bir kez daha İstanbul’da karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçı Banvit son periyottaki etkili oyunu ile 73-71 kazanarak seriyi 2-2 yaparak eşitledi. Bu maçta Bandırma ekibinde Kenan Bajramovic ve Charles Davis 17’şer sayı ile mücadele ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More