Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

12 Ağustos 2012 Pazar

Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda Hazırlanacak!




Fenerbahçe Ülker resmi sitesinden yeni sezon hazırlık programını açıkladı.Sarı-Lacivertli ekip hemen hemen Bologna ile eşit şartlara sahip Topuk Yaylası'nda kondisyon yüklemesini yapacak.Yeni sezon programı resmi siteden şu şekilde açıklandı:

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına, 20 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bu tarihten önce 16-17 Ağustos tarihleri arasında Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da başlayacağı yeni sezon hazırlıklarının hemen ardından 11 günlük Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde fizik ve kondisyon çalışması yaparak kampa girecek. Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapılacak olan kampa Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız oyuncularından Emir Preldzic, Bojan Bogdanovic ve antrenör Simone Pianigiani Milli takımlarda oldukları için katılmayacaklar. Bu dönemdeki çalışmalar Ertuğrul Erdoğan yönetiminde yapılacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ndeki 11 günlük kampın ardından, 8 Eylül’de İtalya’ya gidecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 9 Eylül’de Roma ve 12 Eylül’de de Siena ile hazırlık maçları yapacak.

Takımımız 14-15 Eylül’de ise Sardunya Adası’nda Siena ve CSKA Moskova’nın da yer aldığı, hazırlık turnuvasına katılacak. Bu hazırlık turnuvasının ardından 16 Eylül’de İstanbul’da; Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da oyuncularımızdan Mirsad Türkcan’ın jübilesi için CSKA Moskova ile maç yapacak.

20-21-22 Eylül’de ise Ankara’ya gidecek olan Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, burada TED Koleji, Karşıyaka ve Buduçnost’un da yer aldığı hazırlık turnuvasına katılacak. Maç ve kamp programı teknik ekibin isteğine göre değiştirilecek.


Takımımız 2-3-4 Ekim’de yapacağı Türkiye Kupası maçlarıyla yeni sezona başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More