Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Eylül 2012 Çarşamba

Federasyon Başkanı 6. Kez Demirel!




Uzun süredir gündemi meşgul eden TBF Başkanlık Seçimleri sonunda yapıldı ve TBF Başkanı yine Turgay Demirel oldu. Demirel, bu sonuçla altıncı kez üst üste bu şerefe ulaşmış oldu.


Ligin dört büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu Efes, diğer aday Ali Doğan'ı destekliyordu ancak Turgay Demirel, topladığı oylarda rakibine fark attı.

Açılış ve saygı duruşu ile başlayan Genel Kurul’da, Genel Kurul Başkanlık Divanı oluşturuldu. Genel Kurul Başkanlık Divanını Başkanlığı'na Prof Dr. Erdal Poyrazoğlu, Başkan Yardımcılığı'na Mesut Urgancılar, Başkanlık Divanı Sekreterliğine de Murat Tümer ve Mehmet Doymuş, delegelerin oybirliği ile seçildi.

4 SANDIKTA BİTİRDİ
Seçimde 172 delege oy kullandı. 87 oy alanın kazanağı seçimde, Turgay Demirel ilk 4 sandık sonunda 90'a 49 üstünlük sağlayarak, 6. kez TBF Başkanı oldu. Demirel, 1992 yılından bu yana başkanlıık yapıyor. Demirel'in 6. başkanlık dönemi 4 yıl sürecek...

İŞTE TURGAY DEMİREL’İN LİSTESİ: Ahmet Ağırman, Kemal Akar, Alper Arıkoğlu, Firuz Bağlıkaya, Tolga Egemen, İlker Çetintaş, Erol Ertan, Hüsnü Karagözoğlu, Mehmet Küçük, Atilla Kurama, Jülide Sonat, Akın Suel, Ali Osman Tobay, Kamil Uzun

KUTLUAY, MİLLİ TAKIMLAR SORUMLUSU
6. kez başkanlığa seçilen Turgay Demirel'in en büyük bombası ise Türk basketbolunun önemli isimlerinden İbrahim Kutluay oldu. Kutluay, milli takımlar sorumlusu olarak göreve gelecek.

İŞTE SANDIKLAR

1. SANDIK
Turgay Demirel: 21
Ali Doğan: 13

2. SANDIK
Turgay Demirel: 23
Ali Doğan: 12

3. SANDIK
Turgay Demirel: 23
Ali Doğan: 12

4. SANDIK
Turgay Demirel: 23
Ali Doğan: 12

5.SANDIK
Turgay Demirel: 25
Ali Doğan: 18

TOPLAM: TURGAY DEMİREL (105) - ALİ DOĞAN (67)

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More