Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Eylül 2012 Salı

Ömer Ünver: Büyükçekmece Basketbol Kalıcı Olacak!


 

Ömer Ünver Büyükçekmece basketbol takımının kalıcı işler başaracağına inandığını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yayınlanan röportajda konuşan Ünver ve takım antrenörü Kartal Önel yeni sezon ve takımın geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.İşte yayınlanan röportaj:











Büyükçekmece Basketbol Kulübü 2012-2013 EBBL ‘ne bomba gibi transferlerle hazırlanıyor. 

Geçen sezona damgasını vuran Büyükçekmece Basketbol Kulübü yeni sezonda hem oyuncu kadrosuyla hem de teknik ekibiyle 2. Lig’e çıkmayı amaçlıyor.

Çok güçlü bir transfer sezonu geçiren kulüp kalıcılığını bir kez daha ispatlarken taraftarına unutulmaz heyecanlar yaşatacak gibi gözüküyor.
Bu sezonun en iyi transferlerinden biri olan Ömer Ünver’i takıma katarak, Ünver’in üçlük atışlarıyla rakiplerin korkulu rüyası olacağı görülüyor.Basketbol hayatında üçlük atışlarıyla tanınan Ünver, Beko ALL Star üç sayı yarışmasın da iki kez birinci seçildi.

Tofaş, Tuborg Pilsener, Olin Edirne ve Beşiktaş Cola Turka gibi 1.Lig geçmişi olan Ünver’i takım da görmekten çok mutlu olduğumuzu söyleyerek sizler için kendisiyle bir söyleşi gerçekleştirdik.Gerçekleştirdiğimiz keyifli söyleşide bütün içtenliğiyle konuşan Ünver, Büyükçekmece Basketbol kulübünü kabul etmesinin nedenini, kulübün ileriye dönük büyük hedefleri olan bir kulüp olduğu için yapılan teklifi geri çevirmediğini söyledi. 

Ünver, “Geçen sezon takip ettiğim kadarıyla Büyükçekmece’de basketbol halk tarafından çok sevildi ve yakından takip edildi. Kısa bir zamanda basketbol bu kadar tanınması ve çocukların basketbola daha da fazla yönelmesi bir şeylerin iyi yapıldığını gösteriyor. Büyükçekmece Basketbol kulübü de başlamış olduğu bu yolda ileriye dönük kalıcı işler başaracağına inanıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

Basketbola beden eğitimi öğretmeni sayesinde başladığını söyleyen Ünver; “Beden eğitimi dersinde yaşıma oranla boyumun uzun olduğunu fark eden öğretmenim, hiç anlamadığım halde beni basketbola başlattı ve kısa zamanda Tofaş da oynamaya başladım. Başladıktan sonra ilk senemde milli takıma seçildim. Ondan sonra kademe kademe yükselerek yıldız milli, genç milli, B milli olarak kariyerimi sürdürdüm."dedi.

Yeni sezon karşılaşmaları Mimarsinan Koleji Spor salonunda gerçekleşeceğini söyleyen Büyükçekmece Basketbol Kulübünün koçu Kartal Önel ise; “Bu sezon taraftarlarımız, bizi Mimarsinan kolejinde seyredecekler. Bizleri yeni yerimizde de yalnız bırakmayacaklarına inandığımız taraftarlarımıza da bu sezon sürprizlerimiz olacak” dedi.


Başkan Akgün her zaman yanımızda…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün de hiçbir zaman desteğini esirgemediğini söyleyen Koç; “Geçen sezondan bu yana her zaman yanımızda olan Başkanımız Dr.Hasan Akgün’e kulüp olarak teşekkür ediyoruz. Bu sene takımımızın kurulumunda bizlere destek olması bizlere ne kadar çok inandığını gösterdi. Buda bizi daha da mutlu ve motive etti. Ümit ediyorum ki 2. Lige çıkacağız ve bu başarımızı Başkan Akgün’e ve Büyükçekmece halkına armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.


Ömer Ünver takıma renk katacak…
Koç; “Geçen sene bir ilki yaşadık. Yeni kurulmuş bir kulüp olmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Bu sezonda da daha fazla iddialı olduğumuzu söylemek istiyorum. Böyle güçlü bir takımada Ömer Ünver’in çok şey kazandıracağına inanıyorum. Amacımız onun takıma biran önce adapte olmasıdır. Ben inanıyorum ki o kısa zamanda çok sevilecek ve örnek bir basketbolcu olacak


Ömer’den mesaj var…
Büyükçekmece ve İstanbul halkının bizi izlemesini istiyorum. Burada ciddi bir yatırım var. Bizde bu yatırımın emeklerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle mücadele vereceğiz. Bizim amacımız Büyükçekmece Basketbol kulübünü herkesin tanımasıdır” dedi.

r.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More