Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Eylül 2012 Pazar

Spirou Charleroi'yı yenen Galatasaray Finalist!





Sarı-Kırmızılılar, Tournoi de Paris’te Belgacom Spirou Charleroi’yı 64-50 ile geçerek finalde Maccabi Electra Tel Aviv’in rakibi oldu.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı Tournoi de Paris turnuvası ilk maçında Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Palais des sports Marcel-Cerdan Salonu'nda Belçika'dan Belgacom Spirou Charleroi ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar mücadeleyi 64-50'lik skorla kazandı ve organizasyonda final oynama hakkı elde etti. Temsilcimiz turnuvadaki ikinci ve son maçını, dün ev sahibi Paris Levallois'i 79-87'lik skorla yenen Maccabi Electra Tel Aviv ile bugün saat 17:00'de oynayacak.Maç başlama saatinden itibaren Galatasaray TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Medical Park'ta David Hawkins 18 sayı, 3 asist ile oynarken Ender Arslan 12 sayı, 3 asist, Milan Macvan 12 sayı, 6 ribaund ile kaptana eşlik etti.Göksenin Köksal 7 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Furkan Aldemir 6 sayı, 6 ribaund, Boniface Ndong 4 sayı, 8 ribaund, Cenk Akyol 4 sayı, Ersin Dağlı 1 sayı, 6 ribaund üretti. Jamont Gordon, Engin Atsürve Henry Domercant karşılaşmada forma giyemedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More