Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

21 Ekim 2012 Pazar

21.10.2012 Beko Basketbol Ligi Tahminleri



779 Karşiyaka - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,1.5 SAYI MS KARŞIYAKA LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI
 


Euroleague’de doludizgin giden Beşiktaş ligde Karşıyaka’ya konuk oluyor. 

Karşıyaka lige deplasmanda aldığı Mersin BŞB galibiyeti ile başladı.Takımın o maçtaki skorerleri Alade Aminu,Boby Dixon ve Jon Diebler olurken Soner Şentürk ve Ümit Sonkol’da iyi mücadele etti.Topu iyi paylaştılar ve iyi ribaund çektiler. 

Beşiktaş hafta içinde Euroleague’de Bamberg’i farklı mağlup etti.Bu sonuçla grupta lider duruma geldiler.Geçen hafta ise ligde skor sıkıntısı yaşadıkları maçta Türk Telekom’u yendiler.O maçta takımın skor yükünü çekenler Curtis Jerrels ve Gasper Vidmar oldu. 

Ufuk Sarıca sezon öncesinde mücadele eden, sert savunma yapan, geçiş hücumlarını iyi oynayan ve hareketli bir takım yaratmak istediğini ifade etmişti. Karşıyaka ilk devre handikabını yanına almışken onlara oynama taraftarıyım.Mücadele beklediğim maçta alt tercihim de var. 

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:155.5 SAYI ALT GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10


780 Banvit - Edirne Olin

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS OLİN LEHİNE
SAYI BAREMİ:147.5 SAYI


Geçen haftayı Gaziantep BŞB galibiyeti ile kapatan Olin, Bandırma’da Banvit önüne çıkıyor. 

Banvit sezona Anadolu Efes mağlubiyeti ile girdi. Takımın skor yükünü o maç için Chuck Davis,Serkan Erdoğan ve Vladimir Stimac çekmişti.İyi ribaund çekmelerine rağmen topu paylaşamadılar ve oyun kurucu eksiğine mağlup oldular. 

Olin Edirne ise geçen hafta aldığı galibiyet ile ile lige başladı. Ligin yeni ekibi Gaziantep BŞB’yi yenerlerken kısalardan iyi skor katkısı aldılar. Mehmet Yağmur,David Jelinek ve Bekir Yarangüme’nin skor çabasına ek olarak savunmada iyi ribaund çektiler. 

İki takım arasında oynanan maçlarda 6-3 Banvit üstünlüğü var. Banvit Anadolu Efes maçında skor bulmakta zorlanırken Türkiye kupasında 90.7 sayı ortalamasına ulaştı. Banvit’in oyun kurucu rotasyonunda;Olin’in ise 4 numara pozisyonunda problemi var. Banvit daha kuvvetli takım olsa da handikap bana yüksek geldi.MS:2 ve alt tercihlerim olacak. 

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:147.5 SAYI ALT GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10


807 Fenerbahçe - Ted Kolejliler

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,15.5 SAYI MS TED KOLEJ LEHİNE
SAYI BAREMİ:155.5 SAYI
 


Euroleague’de aldığı 2 galibiyet ile 2. Haftayı lider bitiren Fenerbahçe Ülker sahasında Ted Kolej’i ağırlıyor. 

Fenerbahçe Ülker ligde deplasmanda aldığı Erdemir galibiyeti ile başladı. Kazandığı maçın son periyodunun son bölümünde oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe Ülker benzer bir senaryoyu Olimpija maçında da sergiledi.Erdemir maçında takımın skor yükünü Bo Mc Calebb,Ömer Onan,Oğuz Savaş ve Bojan Bogdanovic çekti.Topun değerini bilerek az top kaybı yapmaları galibiyetin en önemli anahtarı oldu. 

Ted Kolejliler’de sezona Tofaş galibiyeti ile başladı. Takımın o maçta ki skor yükünü Nedim Yücel,Kirk Penney,Benjamin Woodside ve Jovo Stanojevic çekti.Yüksek 3 sayı yüzdeleri ile kazandılar. 

Fenerbahçe Ülker’de Romain Sato ve Bo Mc Calebb’in problemleri var ve bu maçta oynamaları zor gözüküyor. Hazırlık döneminde iki ekip arasında oynanan maç 89-74 Fenerbahçe üstünlüğü ile bitmişti.Önce üst sonraysa MS:2 öneriyorum. 

TS:155.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More