Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

25 Ekim 2012 Perşembe

Euroleague'de ki Temsilcilerimiz Bayramda da Parkede



Turkısh Airlines Euroleague tüm hızı ile devam ederken temsilcilerimiz bayramda da maçlarına devam ediyor.Bu haftaya ait maçlarda Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes İstanbul'da oynarken Beşiktaş Barcelona deplasmanında olacak.

Bizim için haftanın ilk maçı bayramın ilk günü (yani bugün) Fenerbahçe Ülker Arena'da Fenerbahçe Ülker ile Real Madrid arasında oynanacak.20:00'da başlayacak maçta sakatlar can sıkıyor.Bo Mc Calebb'in durumunun maç saatinde netlik kazanacağı açıklanırken oynaması bekleniyor.Rakipte ise Sergio Llull yok.

Beşiktaş yurt dışında olan tek takımımız.Barcelona'da olan ekip bugün saat 21:45'te Regal Barcelona önüne çıkacak.Rakip formsuz en önemlisi de deplasman karneleri kötü.Fakat son 15 günde toparlanma yoluna girdiler.Zor maç olacak.

Bu hafta Avrupanın en üst düzey liginde ki son maçımız İstanbul'da olacak.Anadolu Efes'in rakibi Cedevita.Kadrosunda eski Fenerbahçe'li Marko Tomas ve Marques Green,eski G.S'li Luksa Andric ve geçen sezon kendilerinde olan Vlado Ilıevski var.Anadolu Efes ayarında değiller ve de Tomas sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.Barac'ın yokluğunda Batista'nın patlama yapmasını bekliyorum.Maç yarın ve başlama saati 20:45.

Bu hafta ki Euroleague programımız bu şekilde.Sezon ilerlerken heyecanımızın daha da artması ve en az iki takımla Final Four yapmamız gibi dileklerimle yazıya nokta koyuyorum.Umarım geçen hafta ki gibi üçte üç yaparız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More