Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

29 Ekim 2012 Pazartesi

Sakatlar Galatasaray'ı Düşündürüyor.

Lindsay WHALEN


Sakatlıktan erken dönen Sylvia Fowles'ı tekrardan sakatlığa kurban veren Galatasaray Kadın Basketbol Takımında oyun kurucu Lindsay Whalen'den gelen haberler moral bozdu.

Elindeki kırıkla WNBA finallerinde yer alan Lindsay Whalen'ın en az bir ay sonra takıma katılacağı bildirilirken koordinatör Murat Özyer"Lindsay Whalen`ın sol elinde 2 parça kırık var. Sakatlığı tahminimizden daha uzun sürece iyileşecek. Bugün doktorumuz konu ile ilgili bize bir rapor verecek. Eğer düşündüğümüz gibi olursa oyuncunun Türkiye`ye gelişi ertelenecek. O sırada da 1 aylığına başka bir yabancı oyuncu transfer edeceğiz." dedi.

Sarı kırmızılı ekipte Nevriye Yılmaz'ın da sakatlığının sürdüğü ve tecrübeli oyuncunun sırtını kuvvetlendirmek için yüzmeye başladığı söyleniyor.Nevriye'nin dönüşü de 1.5-2 ay sonra olarak gözüküyor.

Sarı kırmızılı ekibin bir diğer yabancısı olan  alındığı 2011-12 sezonundan bu yana geçen 1 sezonda sakatlık sorunu nedeniyle takımda çok az oynayan Alba Torrens'te Kasım ayı içinde İstanbul'a gelip idmanlara başlayacak.İspanyol oyuncunun parkelere dönüşü ise Ocak başı olarak tahmin ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More