Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

30 Ekim 2012 Salı

Uşak Üniversitesi Kazanır...




701 Başkent Gençlik - Final Gençlik

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS BAŞKENT LEHİNE


TB2L’de biten 3 hafta içinde galibiyeti olmayan iki ekip Başkent ve Finalspor Ankara’da karşılaşıyor.

Başkent Gençlik İzmir ekibi Göztepe’ye devredilmiş bir takım.Henüz bürokratik işlemleri bitmediği için maçlarını Ankara’da oynuyorlar.Takımın yabancı oyuncusu yoktu.Bu maça yabancıları Kevin Johnson ile çıkacaklar.Ekibin skor yükünü ligin emektar isimlerinden Murat Yolcu,Admir Aziz Kan ve Onur Aydın çekiyor.Geride kalan 3 maçı da kaybederken direnç gösteremediler.Bu maça çıkarken sayı ortalamaları 63.3 idi.Yedikleri sayı ortalaması ise 80.3.

Final’de sezona kötü başladı.Geride kalan 3 maçı kaybederken bu 3 maçı da ligin iddialı ekipleri ile yaptılar.Maliye Milli Piyango ve Darüşşafaka maçlarında iyi direndiler.Takımın skor yükünü Marshall Moses dışında 4 Türk oyuncu Erdem İlter,Oğuzhan Sungur, Mustafa Güçyetmez ve Soner Şahin çekiyor.80.3 sayı ortalamasına sahipler.

Başkent’te yeni gelen isim Johnson’un ne getirip ne götüreceği muamma.Fakat Final geride kalan maçlarda iyi mücadele etti ve güçlü rakipler önünde ilk devreleri yakın skorlar ile bitirdi.Tercihim onlardan yana.İY:2

İY:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:2/2 GÜVEN:5/10


702 Uşak Üniv. - İstanbulspor

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS İSTANBULSPOR LEHİNE

3 maçta aldığı galibiyetler ile lige çok iyi başlayan Maçkolik.com Uşak Üniversitesi sahasında İstanbulspor’u ağırlıyor.

Uşak Üniversitesi geride kalan 3 lig maçını da kazandı.Takımın Maliye Milli Piyango’yu yenerek iddiasını kanıtladığı maçta çok iyi oynayan Şahin Ekmen ve Akhisar maçında sakatlanan Onat Akış dışında takımın skor yükünü çeken oyuncular Justin Carter ve Eric Buckner oldu.Maç başına 81.3 sayı atan ekibin maç başına yediği sayı ise 71.3.Bu maça yeni transferleri Özcan Sürücüyle çıkacaklar.

İstanbulspor geride kalan 3 lig maçında sadece bir kez kazanabildi.Takımın skor yükünü Charles Hinkle, Azizcan Özdemir ve Kervin Bristol çekiyor.Özellikle hücum ribaundlarında iyi gözüküyorlar.Fakat neredeyse asistleri kadar top kaybı yapıyorlar.Maç başına 73.3 sayı ortalamasına sahipler.Yedikleri sayı ortalaması ise 74.

İstanbulspor lige son anda katılan ve hazır olmayan Yeşil Giresun Bld. karşısında kazanırken maç sonu performansı ile kazanmıştı.Uşak Üniversitesi gibi tempolu oynamaya çalışan ekipler karşısında zorlanacaklarını düşünüyorum.Kaldı ki Uşak Üniversitesinin geride kalan 3 maçta da rakiplere karşı bir ilk devre üstünlüğü var.İY:1 tercih edeceğim.

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More