Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

5 Kasım 2012 Pazartesi

05.11.2012 BBL İddaa Tahminleri



859 Hacettepe Üniv. - Erdemir

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI
 


Ligde ilk galibiyetini geçen hafta alan Hacettepe Üniversitesi sahasında Erdemir’i konuk ediyor. 

Hacettepe Üniversitesi ilk 2 maçını kaybettikten sonra geçen hafta Edirne deplasmanında kazanarak ligdeki ilk galibiyetini elde etti.Takımın skor yükünü Cameron Bennerman ve Michael Glover çekiyor.68.3 sayı ortalamasına sahip ekip maç başına 73.33 sayı yiyor.

Erdemir ligde tek galibiyeti olan ekiplerden biri.Takımın tek galibiyeti Antep deplasmanında olmuştu.Ekibin skor yükünü Gerrod Henderson,Melih Mahmutoğlu ve Sean Marshall çekiyor.Maç başına 77.0 sayı ortalamasına sahipler. 

İki takımda birbirine benzer özelliklere sahip.Pota altını savunmakta yetersiz kalan iki ekibin maçında skoru orta mesafe şutlar ile dış şutlarda ki isabet belirleyecektir.Erdemir bu alanda çok daha iyi durumda.Bu veriyi göz önüne alarak Erdemir’i önde görüyorum.MS:2

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:150.5 ÜST GÜVEN:5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10


860 Türk Telekom - Aliağa Petkim

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS ALİAĞA PETKİM LEHİNE
SAYI BAREMİ:148.5 SAYI


Ligde son oynadığı maçları kaybeden iki takım Türk Telekom ve Aliağa Petkim Ankara’da karşılaşıyor.

Türk Telekom ligi dar rotasyon ile oynayan ekiplerden biri.Takımın skor yükünü Dee Brown,Miha Zupan, Ceyhun Altay üçlüsü çekiyor.Maç başına 67.3 sayı ortalamaları var.Ribaundlarda problem yaşıyorlar.

Aliağa Petkim lige galibiyet ile girse de sonraki 2 maçını kaybetti ve takım içinde ki sorunlar su yüzüne çıktı.Bu sorunlar nedeniyle Ratkovica ile yollar ayrıldı.Takımın skor yükünü Lionell Chalmers,Orhan Haciyeva, Ersin Görkem,Torin Francis ve Marcus Arnold çekiyor.Maç başına 71.3 sayı atıyorlar.

Aliağa Petkim sahaya oyun kurucu rotasyonunda ki eksik ile çıkacak.Bu sebeple Ahmet Erdoğan uzun süre almaya aday.Türk Telekom evinde oynadığı tek maçı kaybetmedi.Dee Brown rakibin oyun kurucu eksiğini iyi değerlendirebilir.MS:1

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:148.5 SAYI ALT GÜVEN:5/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10



861 Fenerbahçe - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI M S BKJ LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI 


Panathinaikos’u yenerek Euroleague’de ki yoluna devam eden Fenerbahçe Ülker aynı ligde CSKA Moskova’ya yenilen Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Fenerbahçe Ülker ligde namağlup.Takımın skor yükünü Bo Mc Calebb, Oğuz Savaş,Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic çekiyor.Maç başına 78.7 sayı ortalamasına sahipler.Andersen ve Batiste son maçlarda daha iyi gözüktü.İlkan Karaman’da formda.

Beşiktaş ligde tek yenilgiye sahip.Takımın skor yükünü Gasper Vidmar,Vladimir Dasic ve Curtis Jerrels çekiyor.Maç başına 70.7 sayı ortalamasına sahipler.

Beşiktaş geçen Cuma günü CSKA karşısında çok kötü şut attı.Ayrıca rakibin penetre eden forvetlerinden de çok sayı yedi.Fenerbahçe Ülker’de bu işi yapabilecek çok oyuncu var.Handikap maç sonu için yüksek gözüküyor.İY:1

İY:1 GÜVEN:6/10
TS:152.5 ÜST GÜVEN:5/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More