Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

28 Kasım 2012 Çarşamba

28.11 Tahminleri,



712 Azovmash Mariupol - Banvit

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI




Ülkemizi Eurocup’ta temsil eden takımlardan biri olan Banvit deplasmanda Azovmash önüne çıkıyor.



Azovmash Eurocup maçlarında henüz galibiyet alabilmiş değil.Valencia’ya Ukrayna’da yenilen Azovmash Banvit ve Würzburg deplasmanlarından da puansız döndü.Takımın bu kupada ki skor yükünü daha önce ligimizde oynamış olan Lyn Greer,Miroslav Raduljica dışında Hanny Marris çekiyor.Kendi liglerinde de 4 mağlubiyet ile 4. Sıradalar.

Banvit Eurocup’ta sadece lider Valancia’ya yenildi.Takımın bu kupada ki skor yükünü Sammy Mejia,Chuck Davis,Kalin Lucas ve Vladimir Stimac çekiyor.92 sayı ortalamasıyla oynuyorlar.

Banvit bu maçın favorisi konumunda.Fakat onlar için öncelik sayı averajını korumak olabilir.Eurocup’ta oynadığı 3 maçı da üst biten Banvit’in bu istatistiği bozmayacağını düşünüyorum. 

TS:158.5 SAYI ÜSTÜ GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10



720 Galatasaray - Lokomotiv Kuban

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS KUBAN LEHİNE
SAYI BAREMİ:150.5 SAYI




Eurocup’ta geçen hafta ki mağlubiyetini unutturmak isteyen Galatasaray M.P kendi evinde Kuban önüne çıkıyor. 

Galatasaray M.P Eurocup’ta geçen hafta zor bir deplasmana gidip Lokomotiv Kuban’a olaylı bir maç ile yenilmişti.Takımın bu kupada ki skor yükünü David Hawkins ve Jamont Gordon çekerken Boniface N’Dong ve Milan Macvan’da önemli bir katkı veriyor.Kupa genelinde ortalama 77.3 sayı atıyorlar.



Lokomotiv Kuban ise kupada 89.3 sayı ortalamasına sahip.Takımın skor yükünü Nick Calathes,Jimmy Baron,Aleks Maric ve Ali Tarore üstleniyor.Takımın en önemli kozlarından biri olan Kalnietis’in bu karşılaşmada oynaması beklenmiyor.



Galatasaray camiası geçen hafta ki olaylar nedeniyle bu maça ayrı bir anlam yükledi.Kendi sahalarında galip geleceklerini düşünüyorum.Ayrıca alt tercihim de var. 



MS:1 GÜVEN:6/10
TS:150.5 SAYI ALT GÜVEN:5/10


725 Bilbao - Academic

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS LUKOİL LEHİNE



Eurocup’ta B grubunun lideri olan Bilbao kendi sahasında Lukoil Academic’i ağırlıyor.


Bilbao hemen hemen geçen sezon ki Euoleague kadroduna yakın bir kadro ile mücadele eden bir takım.Takımın skor yükünü Kostas Vasiliadis, Lamont Hamilton,Nikos Zizis ve Axel Hervelle çekiyor.Maç başına 85 sayı ortalaması ile oynuyorlar.



Lukoil Academic B grubunda tek galibiyete sahip.Takımın skor yükünü Muhammed Abukar,Devin Gren, Darryl Watkins, Bozhidar Avramov ve Brandon Heath üstleniyor.Maç başına 76 sayı ortalamasına sahipler. 

Sofya’da oynanan maçta kazanan 64-85’lik skor ile Bilbao olmuştu.Kendi salonlarında daha iyi bir motivasyon ile oynayacaklar.MS:1 öneriyorum.

MS:1 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More