Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

6 Kasım 2012 Salı

Aliağa Deplasman Fatihi



Ligin dördüncü haftasında Ankara’da oynanan maçta Türk Telekom, Aliağa Petkim’i konuk etti. Mücadeleden İzmir temsilcisi 66-77 galip ayrıldı.

Türk Telekom’da Drago Pasalic’in 24 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, Aliağa Petkim’de Orhan Hacıyeva 15 sayı, 16 ribaund ile double-double yaptı. Torin Jamal Francis 18 sayı, 8 ribaund, 1 asist, Ersin Görkem 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Lionell Chalmers ise 17 sayı, 3 ribaund ve 6 asist ile maçı tamamladı.

Maça iki takım da karşılıklı basketlerle başlarken, Türk Telekom, Drago Pasalic, konuk takım ise Orhan Hacıyeva ile skor üretti. İlk periyot 17-24 Aliağa Petkim üstünlüğünde tamamlandı. İkinci periyotta da boyalı alandaki etkinliğini sürdüren İzmir temsilcisi, Ersin Görkem ile basketler buldu. Miha Zupan ile farkı eritmeye çalışan rakibi karşısında Aliağa Petkim ilk yarıyı 36-40 önde kapattı. Drago Pasalic’in 3 sayılık basketiyle 22. dakikada skora 44-44 ile dengeyi getiren ev sahibi takım, Ersin Görkem’i durdurmakta zorlandı. Son periyoda konuk takım farkı tekrar açarak 52-60 üstün girdi. Final periyodunda Lionell Chalmers ile sayılar bulan Aliağa Petkim, 3 sayı çizgisinin gerisinden skor bularak skor avantajını korudu ve maçtan 66-77 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More