Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Kasım 2012 Cumartesi

Bobby Brown Üst Üste 2. Kez MVP (Videolu)


Euroleague'de beşinci hafta maçları tamamlanırken, haftanın ''En Değerli Oyuncusu'' ünvanına Montepaschi Siena'dan Amerikalı guard Bobby Brown ulaştı.

Euroleague'de beşinci hafta maçları biterken, haftanın ''En Değerli Oyuncusu'' (MVP) ünvanına Montepaschi Siena'dan Amerikalı guard Bobby Brown ulaştı. Geçen hafta Elan Chalon karşısında 41 verimlilik puanı yaparak MVP ödülüne ulaşan Brown, bu kez takımının Asseco Prokom'u deplasmanda 101-66 ile geçtiği maçta 31 verimlilik puanı topladı ve haftanın en başarılı ismi oldu. Brown bu maçta 27 sayı, 7 asist, 5 faul yaptırma ile oynayıp takımının galibiyetinde baş rolü oynadı.

Bobby Brown'ın bir numara olduğu haftada diğer başarılı isim ise Elan Chalon'dan Amerikalı forvet Blake Schilb oldu. Unicaja Malaga'ya karşı gösterdiği performansla 34 verimlilik puanı toplayan Schibl takımı maçı kaybettiğinden dolayı ikinci sırada kaldı. Temsilcimiz Anadolu Efes'ten Semih Erden ise 29 verimlilik puanıyla haftanın en başarılı üçüncü ismi olarak dikkat çekti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More