Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Kasım 2012 Cumartesi

Ceyhan Canik'i Uzatmada Geçti!



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Ceyhan Belediyesi’nin Canik Belediyesi’ni ağırladığı maçın galibini uzatmalar belirledi. Ceyhan ’daki karşılaşmanın 1. periyodunu 16, ilk yarısını da 15 sayı geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıdaki çabasıyla mücadeleyi 72-72 eşitlikle uzatmalara taşıdı. Fakat ev sahibi bu bölümde 19 sayı bularak zorlu maçı 91-83 kazanmayı bildi.

Carolyn Swords’un 22 sayı- 10 ribaundla double double yaptığı Adana temsilcisinde Kayla Pederson 21 sayı- 8 ribaund; Jelena Ivezic de 21 sayı- 7 ribaund üretirken, Samsun ekibindeDoneeka Hodges’ın 22 sayı- 4 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Ceyhan Belediyesi karşılaşmanın 2. dakikasından sonra yavaş yavaş farkı açmaya başladı ilk periyodu 9-0’lık seriyle noktaladı. 27-11 üstün girdiği ikinci çeyrekte Carolyn Swords ile sayı üretmeyi sürdüren ev sahibi savunmada aksayınca Canik Belediyesi oyunu dengeledi. Fakat konup ekip 22 sayı kaydetse de Adana temsilcisi devreyi 48-33 önde kapattı.

Canik Belediyesi üçüncü periyotta Hodges - Ford ikilisiyle etkili olarak farkı tek hanelere indirdi. Izevic’in gayretiyle toparlanan Ceyhan Belediyesi, rakibin başarılı savunması karşısında zorlansa da final çeyreğine 59-49 avantajlı başladı. Samsun temsilcisi dördüncü periyotta 8-0’lık seriyle rakibini yakaladıktan sonra 3 sayılık fark son 2 buçuk dakikaya taşındı. Konuk ekip, Gülşah Akkaya ve Hodges’ın sayılarıyla maçı uzatmaya götürmeyi başardı: 72-72. Ama Ceyhan Belediyesi uzatma bölümünde Swords ve Izevic ile oyuna ağırlığını koyup 91-83’lak galibiyete ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More