Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

19 Kasım 2012 Pazartesi

Fenerbahçe Kayıpsız Gidiyor!



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 5.haftasında Fenerbahçe, Ülker Spors Arena’da konuk ettiği Ted Ankara Kolejliler’i 85-54’lük skorla mağlup etti.

Bu sonuçla Fenerbahçe ligdeki beşinci maçından da galibiyetle ayrılırken, Ankara temsilcisi Ted Ankara Kolejliler ise beşinci maçında dördüncü yenilgisini aldı.

Fenerbahçe adına Angel McCoughtry 18 sayı - 4 ribaund - 2 asistle galibiyette önemli rol oynarken, Agnieszka Bibrzycka 14 sayı - 3 ribaund - 2 asist ve Olcay Çakır da 11 sayı - 2 ribaund - 1 asistle maçı tamamladı.

Ted Ankara Kolejliler cephesinde ise Mercedes Walker 11 sayı - 6 ribaund ile oynarken, Makbule Amachree ise 10 sayı - 10 ribaund ile double double yaptı.

Mücadelenin ilk dakikalarında iki takımda hücumda skor bulmakta zorlanmadı ve 4.dakika 9-6 Fenerbahçe üstünlüğüyle geçildi. Bu dakikadan sonra rakibini top kayıplarına zorlayan ve kaptığı topları da hızlı hücumlarla değerlendiren Sarı Lacivertliler, ilk periyotu 22-13 önde tamamladı. İkinci periyotta Bibrzycka, McCoughtry ve Nevlin üçlüsüyle sayılar bulan Fenerbahçe, devre sonunda soyunma odasına 18 sayı farkla 43-25 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Sarı Lacivertliler, üçüncü periyotunu 64-35 üstün geçtiği mücadeleden 85-54 galibiyetle ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More