Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

10 Kasım 2012 Cumartesi

Galatasaray'a 1 Çeyrek Yetti



Beko Basketbol Ligi’nin beşinci hafta mücadelesinde deplasmanda Erdemir’e konuk olan Galatasaray Medical Park, maçtan 62-85 galip ayrıldı. 

Karşılaşmaya 17-0’lık seriyle başlayan Sarı-Kırmızılılar, rahat bir galibiyet elde ederken bu sonuçla beşte beş yaparken namağlup unvanını sürdürdü. Rakibine özellikle ribaundlarda 41-31 gibi bir üstünlük sağlayan Galatasaray Medical Park’ta beş oyuncu çift hanelere ulaşırken, David Hawkins 17, Ersin Dağlı 14, Ender Arslan 12, Cenk Akyol 11 ve karşılaşmayı Milan Macvan da 10 sayı ile tamamladı.

Mücadeleye hücumda çok etkili başlayan Sarı-Kırmızlılar, Milan Macvan ve Jamont Gordon’un önderliğinde art arda basketler bulurken, rakibine de sayı şansı tanımadı ve maça 17-0’lık seri ile başladı. İlk periyotta sadece 10 sayı üretebilen Erdemir, skor anlamında Sean Marshall’ın dışında diğer oyunculardan katkı almakta zorlanınca devreye de 31-44 geride girdi. İkinci yarıda oyunu kontrolü altında tutan konuk ekip, hücumda da top iyi paylaşarak aradaki farkı açtı. Özellikle ribaundlardaki üstünlüğü ile rakibine oyuna yeniden ortak olma şansı tanımayan Galatasaray Medical Park, üçüncü çeyreğine 47-68 önde girdiği karşılaşmadan 62-85 galip ayrılmasını bildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More