Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

15 Kasım 2012 Perşembe

Göztepe Sportif'ten Transfer Taarruzu!

Aubrey REESE

K'zell Ray WESSON
Eren OCAKTÜRK

Prosedürler bittikten sonra yoluna Göztepe Sportif adı ile devam edecek olan Başkent Gençlik, Beko Basketbol Ligi tecrübesi olan 3 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Basketfaul sitesinin haberine göre Göztepe sportif'in anlaşma sağladığı ilk oyuncu Aubrey Reese oldu.Daha önce Tekel,Beşiktaş,Aliağa ve Mersin BŞB formalarını da giyen 2008-2009 sezonunda Beko Basketbol Ligi sayı krallığında 20.38 ortalama ile 2. olan 1978 doğumlu Reese, 1.83 boyunda ve oyun kurucu olarak oynuyor.

Anlaşılan ikinci oyuncu ise 1977 doğumlu Kzell Ray Wesson oldu.Daha önce ülkemizde Büyük Kolej,Beşiktaş,Pınar Karşıyaka,Türk Telekom ve Erdemir formalarını terleten 2.01'lik Wesson 4 numara pozisyonunda oynuyor.Wesson Beko Basketbol Ligi ribaund krallığı istatistiğinde 3 kez ilk 10 içerisinde yer alırken genel verimlilik puanında da bir kez ilk 5 içerisinde yer almıştı.

Anlaşılan son oyuncu ise Eren Ocaktürk oldu.2.04 boyunda ki forvet Akhisar Bld.,Vestel,Bornova Bld,Gelişim Koleji ve son olarak Aliağa Petkim formalarını terletti.Geçen sezon Gelişim Koleji ile 23.2 d.k-10.0 sayı-6.1 ribaund ortalamalarına ulaşan Ocaktürk 1987 doğumlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More