Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Kasım 2012 Salı

Günün Maçlarından Tahminler (27.11.2012)




701-Karşıyaka-Tofaş

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS TOFAŞ LEHİNE


Türk basketbolunun iki köklü kulübü Karşıyaka ve Tofaş son bir ayda 3. kez karşı karşıya geliyor.

Karşıyaka kendi salonunda tehlikeli bir ekip.Bu salonda oynadığı son maçı Banvit’e karşı kaybetseler de Beşiktaş ve Fenerbahçe Ülker’i yenmeyi başardılar.Krka ekibine de 23 sayılık bir fark yaptılar.Takımın skor yükünü Boby Dixon,John Diebler,Will Thomas ve Alade Aminu çekerken Ümit Sonkol’un da özellikle Eurochallenge maçlarında büyük katkısı oluyor.
Tofaş ise ligde istediği havayı yakalayamadı.Fakat Eurochallenge’de iyi durumdalar.Ligde oynadıkları üç deplasman maçından da mağlubiyetle ayrıldılar.Takımın skor yükünü Steven Burtt,Austin Nichols, Chinemelu Elonu ve Joshua Heytvelt çekiyor.

Tofaş bugüne kadar oynadığı 5 deplasman maçınının üçünde de soyunma odasına yenik girdi.Karşıyaka ise oyuna sert başlamayı seviyor.Bu nedenle ev sahibi Karşıyaka’nın ilk devre handikapını önereceğim.Bursa’da ki ilk iki maçın aksine ev sahibinin üstün olacağı bir maç bekliyorum.Oran arttırmak için İY-MS:1/1 denenebilir.

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10


702-Sevilla-Orleans

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,6.5 SAYI MS ORLEANS LEHİNE

Eurocup H grubunda rövanş maçları İspanya’da Cajasol Sevilla-Orleans maçı ile başlıyor.

Cajasol Sevilla kendi liginde sadece 1 galibiyete sahip ve bu nedenle ağırlığını Eurochallenge kupasına vermiş durumda. Robert Dozier,John Holland,Tomas Satoransky ve Brian Asbury takımın skor gücünü oluşturuyor.Eurocup’te ilk maçlarını kaybetikten sonra diğer maçlarını kazandılar.

Orleans şimdilik başarısız bir sezon geçiriyor.Son 7 resmi maçtan sadece 2 galibiyet çıkartılar.Bambale Osby’yi kadro dışında bıraktılar.Kendi liglerinde son sıradalar.Takımın skor yükünü Caleb Green,Jahmar Young,Brian Green üstleniyor.

Orleans kriz aşamasında ve toparlanma yolunda bir adım atamadılar.Sevilla ise ayağa kalkmak için çabalıyor.Fransa’da ki maçta 14 sayı fark yiyen Orleans’ın deplasmanda ki bu maçı da kazanacağını düşünmüyorum.Bu sebeple Sevilla lehine oynayacağım.

MS:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More