Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

3 Kasım 2012 Cumartesi

Trabzon'un Deplasman Fobisi Bitebilir...



773 Vestel - Trabzonspor
HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS TRABZONSPOR LEHİNE


TB2L’de 3 galibiyeti olan ve tek mağlubiyetini deplasmanda alan Vestel düzelme sinyalleri veren Trabzonspor’u Manisa’da ağırlıyor.

Vestel TB2L’de 3 galibiyete sahip ve ligin 5. haftasına 3. sırada girdi.Takımın skor yükünü Justin Knox,Tay Waller ve Kerem Özkan üsteleniyor.Maç başına 81.0 sayı ortalamasına sahipler.10 oyuncu ile rotasyona giren takımın en etkili olduğu alan ribaundlar.

Trabzonspor hafta içinde İstanbul BŞB.’yi yenerek galibiyet sayısını 2’ye çıkarttı.Takımın skor yükünü Erdem Türetken,Henry Dobie ve Jurica Zuza çekiyor.Ligin geride kalan 4 haftasında skor açısından pek bir sorun yaşamasalar da galibiyet sayıları istedikleri seviyeye çıkamadı.75.8 sayı ortalamasına sahip ekibin yediği sayı ortalaması ise 79.8 oldu.

Vestel son oynadığı lig maçında Bandırma deplasmanında kaybederken pek bir direnç gösteremedi.Özellikle de forvet Gilbert Brown ve pivot Sykes’tan 49 sayı yediler.Trabzonspor’da İstanbul BŞB’yi yenerken iki forvetinden iyi dış şut katkısı aldı.Pivotları Zuza’da iyi bir oyun ortaya koydu.Trabzonspor’un deplasman fobisi bu maçta son bulabilir.Tercihim handikap avantajını da yanıma alarak 2 olacak…

MS:2 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More