Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

5 Ocak 2013 Cumartesi

05.01.2013 BBL İddaa Tahminlerim



742-Antalya BŞB. – Banvit

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,11.5 SAYI MS ANTALYA BŞB LEHİNE
SAYI BAREMİ:157.5 SAYI


BBL’de küme düşme hattına inen ve mali problemler ile uğraşan Antalya BŞB kendi salonunda Banvit’i ağırlıyor.

Antalya BŞB ligde kötü durumda.Buna ek olarak kötü bir şekilde yönetiliyor.Mali kriz yaşayan oyuncular rahatsız.Yabancıların da ödeme alamadığı konuşuluyor.Takımın skor yükünü Jordan Theodore,Ron Lewis,Jayo Davidson ve Warren Carter üstleniyor.

Banvit ise ligde son haftaları kayıpsız geçti.Geçen hafta sonu Galatasaray galibiyeti yaşadı ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.Takımın skor yükünü Charles Davis,Vladimir Stimac,Sammy Mejia,Kalin Lucas üstleniyor.

Antalya BŞB kısıtlı olanaklarına rağmen iyi mücadele ediyor.İlk devrelerde de oyundan kopmuyor.Bu nedenle benim tercihim İY:1.Oran arttırmak için İY-MS:1/2 denenebilir.Altta diğer bir tercihim…

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/2 GÜVEN:5/10
TS:157.5 SAYI ALT GÜVEN:6/10


748- Galatasaray - Hacettepe Üniv.

HANDİKAPLAR:11.5 SAYI İY,20.5 SAYI MS HACETTEPE LEHİNE
SAYI BAREMİ:149.5 SAYI


BBL’de zirve mücadelesi içinde olan Galatasaray kendi sahasında Hacettepe Üni. İle karşılaşıyor.

Galatasaray M.P ligde 3 mağlubiyete sahip ve 5. sırada.Takımın skor yükünü Milan Macvan ve David Hawkins çekerken bu iki isimden burnu kırık olan Macvan dün ameliyat oldu.Hawkins’te ki sakatlıkta devam ediyor.

Hacettepe Üni. hafta içinde eski oyuncusu Ricardo Marsh ile anlaştı.Takımın skor yükünü Cameron Bennerman,Michael Glover ikilisi üsteleniyor.Ligden düşmeme mücadelesi içindeler.

Hacettepe Üniversitesi bu maçtan sonra kendisi gibi küme düşme adayı olan ekipler Antalya BŞB. ve Aliağa Petkim ile içeride oynayacak.Bu maçları hede göreceklerini ve bu günkü maçta kendilerini sıkmayacaklarını düşünüyorum.Bu sebeple İY:1 ve alt tercihim olacak.

İY:1 GÜVEN:6/10
İY-MS:1/1 GÜVEN:6/10
TS:149.5 ALT GÜVEN:6/10

749-Erdemir – Karşıyaka

HANDİKAPLAR:4.5 SAYI İY,8.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:154.5 SAYI


Antrenör arayışına devam eden Erdemir evinde Karşıyaka önünde çıkıyor.

Erdemir’de yardımcı antrenör olarak sezona başlayan Özhan Çıvgın yönetiminde 3. Maçına çıkıyor bu akşam.Takımın skor yükünü Gerrod Henderson, Melih Mahmutoğlu, Jure Balazic ve Sean Marshall üstleniyor.Kendi salonlarında ligin iyi ekiplerini zorladılar fakat yenemediler.

Karşıyaka ise ligde zirveye oynuyor.Takımın skor yükünü Abdul Wahab Aminu,Bobby Dixon ve Jon Diebler üstleniyor.Skorer bir ekipler.Deplasmanlarda sadece iki kez mağlup oldular.

Erdemir kendi salonunda oynanan son 2 maçta da yüksek skorlara imza attı.Karşıyaka’da tempoyu seven bir ekip.Bu nedenle tercihim üst bahsi.Ayrıca kalite farkının maçın sonunda ortaya çıkacağına inanıyorum

TS:154.5 ÜST GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10


755- Türk Telekom - Mersin BŞB

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS TÜRK TELEKOM LEHİNE
SAYI BAREMİ:149.5 SAYI


BBL’de küme düşme sıkıntısını yaşayan ekiplerden biri olan Türk Telekom maçlarını deplasmanda oynamak zorunda olan Mersin BŞB önüne çıkıyor.

Türk Telekom ligde oynadığı son maçı kazanarak moral depoladı.Takım böylece 6 haftalık mağlubiyet serisini sona erdirdi.Takımın skor yükünü Dee Brown, Drago Pasalic ve Miha Zupan üstleniyor.Küme düşme sıkıntısı yaşıyorlar.

Mersin BŞB tümü deplasmanda oynadığı 13 maçta 4 galibiyet çıkarttı.Halen küme düşme hattına yakınlar ama ligin 2. Devresinde bütün maçlarını Mersin’de oynayacaklar.Takımın skor yükünü David Holston,Ali Karadeniz ve Omar Sneed üstleniyor.

Türk Telekom ligde ki kötü oyununu sürdürüyor.Mersin BŞB’de kötü savunma yapan ama iyi skor bulan bir ekip.Bu maç için tahminim üst ve MS:2.

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:149.5 ÜST GÜVEN:6/10


747-Edirne Olin – Tofaş

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,2.5 SAYI MS OLİN LEHİNE
SAYI BAREMİ:145.5 SAYI


BBL’de küme düşme korkusunu yaşayan ekiplerden biri olan Olin kendi salonunda Tofaş’ı ağırlıyor.

Olin ligin problemli ekiplerinden biri.Takımın skor yükünü çeken oyuncularından olan Mehmet Yağmur’un ligin iyi ekiplerinden aldığı tekliflerden dolayı kafasının karışık olduğu söyleniyor.Takım son 8 maçtır kazanamıyor.Mehmet Yağmur,Art Parakhouski ve David Jelinek dışında iyi skor yapan bir oyuncu daha çıkartamıyorlar.

Tofaş ise ligin potansiyelli ama problem yaşayan ekiplerinden biri. Takımın skor yükünü Steven Burt ve Joshua Heytvelt çekiyor.Deplasmanlarda galibiyetleri mevcut değil.

Ligin iki problemli ekibinin mücadelesinde handikap düşük.Bu nedenle sayı bahsine yönelmek mantıklı.Düşük skorlu bir maç bekliyor ve alt tercihinde bulunuyorum

TS:145.5 ALT GÜVEN:6/10
İY:2 GÜVEN:6/10



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More