Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

5 Ocak 2013 Cumartesi

05.01.2013 TB2L Tahminlerim




743-Best Balikesir-Başkent Gençlik

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS BAŞKENT GENÇLİK LEHİNE


TB2L’de koç değişikliğine giden Başkent Gençlik,Balıkesir deplasmanına çıkıyor.
Best Balıkesir yeni antrenörü Cengiz Karadağ’ın yeni transferleri ile yeni yıla girdi.Geçen yıla ait son maçta ligin sürpriz ekiplerinden Darüşşafaka’yı yendiler.Takıma yeni katılan Cihan Deliçay ve Serdar Hot ligi bilen oyuncular.Takımın skor yükünü Robert Lowery,Cem Coşkun ve Mehmet Özdoğan çekiyor.

Başkent Gençlik ise son maçta Pi Koleji’ni yenerek galibiyet serisini 2 maça çıkarttı.Takımın skor yükünü Kzell Ray Wesson, Eren Ocaktürk,Aubrey Rees üçlüsü çekiyor.Deplasmanlarda sadece 2 kez kazanabildiler.Takımın yeni antrenörü İsmail Beleş’in bu maçta takımın başında olması bekleniyor.

Başkent Gençlik son 4 haftada 3 maçını kazanırken kendisine denk ekipleri yendi.Uşak Üni. maçında da direnç gösterdi.Bu sebeple benim tercihim handikap avantajı olacak.

MS:2 GÜVEN:6/10

744-Selçuk Üniv. – Darüşşafaka

HANDİKAPLAR:3.5 SAYI İY,7.5 SAYI MS DARÜŞŞAFAKA LEHİNE


TB2L’de zirveyi ilgilendiren maçta Selçuk Üniversitesi ve Darüşşafaka Konya’da karşılaşıyor.

Selçuk Üniversitesi ligde lider ve geçen hafta sürpriz bir mağlubiyet aldı.Takımın skor yükünü Bill Clark,Hadi Özdemir,Jeremy Granger üçlüsü çekiyor.Kendi salonlarında mağlubiyet almadılar.

Darüşşafaka genç ve tecrübeli isimlerin uyumu ile çok iyi bir kimya oturttu.Takımın skor yükünü Cihan Amasyalı, Aleksandar Petroviç ve Marcus Hall üstleniyor.Deplasmanlarda skorer bir yapıya bürünüyorlar.

İki takımda ligin iyi ekipleri.Selçuk Üniversitesi ev sahibi olarak maça favori çıkacak.Darüşşafaka ile aynı yapıda olan Gelişim Kolejini yenerken fark yapamamışlardı.Yine handikap aşacaklarını sanmıyorum.MS:2 

MS:2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More