Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

7 Ocak 2013 Pazartesi

07.01.2013 BBL İddaa Tahminleri



834-Ted Kolejliler - Beşiktaş

HANDİKAPLAR:1.5 SAYI İY,3.5 SAYI MS TED KOLEJ LEHİNE
SAYI BAREMİ:154.5 SAYI
 


BBL’de son haftaların formda ekibi olan Ted Kolej evinde Beşiktaş’ı ağırlıyor. 

Ted Kolej son haftalarda çok formda.Takım son 5 maçı da kazanarak bir galibiyet serisi elde etti.Ekibin skor sorumluluğunu Nedim Yücel,Kirk Penney, Jovo Stanojevic üçlüsü üstleniyor. 

Beşiktaş son haftalarda daha iyi basketbol oynayan ve son 5 maçında sadece bir kez kaybeden bir ekip.Takımın skor yükünü Patrick Christopher,Curtis Jerrels ikilisi çekerken takım halinde skoru paylaşıyorlar. 

Ted Kolej Ankara’da Anadolu Efes’i yendi.Fenerbahçe ile de deplasmanda oynadığı maçı son saniyelerde kaybetti.İyi direnç gösteriyorlar.Handikap avantajları da yanlarında iken onlara oynanması tarafındayım.Ayrıca üst tercihi de denenebilir. 

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:154.5 SAYI ÜST GÜVEN:6/10


836-Anadolu Efes - Fenerbahçe

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,0.5 SAYI MS FENERBAHÇE LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI 


BBL’de haftanın maçı Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak. 

Anadolu Efes son haftalarda toparlanan bir ekip.Takım Panathinaikos galibiyeti ile kendine daha çok güvenmeye başladı.Ekibin skor sorumluluğunu Jordan Farmar, Aleksander Vujacic, Kerem Gönlüm üçlüsü üstleniyor.Evlerinde sadece bir kez kaybettiler. 

Fenerbahçe Ülker ise son Euroleague maçında kötü savunma yaparak yenildi.Takım ligde ise lider durumda.Takımın skor sorumluluğunu Bo McCalebb,Ömer Onan, Bojan Bogdanovic ve Emir Preldzic üstleniyor. 

İki takımda önemli skorerlere sahip. Fenerbahçe Ülker'in menajeri Serdar Apaydın,takımın tam kadro olduğunu ve bu maçı kazanarak liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.Handikap avantajları da var iken denenmesi tarafındayım.Ayrıca üst seçeneği de değerlendirilmeli... 

MS:2 GÜVEN:6/10
TS:152.5 ÜST GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More