Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

26 Ocak 2013 Cumartesi

26.01.2013 TB2L İddaa Tahminleri




774 İzmir Bşb - Pi Koleji

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,4.5 SAYI MS İZMİR BŞB LEHİNE 


TB2L’de 2. Devre dün başlarken İzmir BŞB ile Pi Koleji İzmir’de karşılaşıyor. 

İzmir BŞB ligin ilk devresini 1 galibiyet ile tamamladı.O galibiyeti de son hafta elde etti. Takımın çekirdek kadrosu genç oyunculardan oluşuyor.Takımın skor dağılımı iyi durumda ama skorer oyuncu sayısı az. 

Pi Koleji ise ligin ilk devresini 3 galibiyet ile bitirdikten sonra devre arasında transferler yaptı.Kaspars Kambala ve Vincent Grier gibi BBL tecrübesi olan oyuncuları transfer eden ekibin ayrıca yerli oyuncu transferi de gündemde.Bu maçta Grier’in oynaması şüpheli durumda. 

Pi Koleji deplasmanda favori durumda olan ekip.Takımın yeni transferi Kambala pota altına top indiği müddetçe çok fazla iş yapacaktır.MS:2 düşünüyorum. 

MS:2 GÜVEN:6/10


785 Yeşilgiresun Bld - Uşak Üniv.

HANDİKAPLAR:2.5 SAYI İY,5.5 SAYI MS YEŞİL GİRESUN BLD LEHİNE 


TB2L’nin ilk yarısının sürpriz lideri Uşak Üniversitesi Giresun deplasmanında Yeşil Giresun Bld. önüne çıkıyor. 

Yeşil Giresun Bld. ligin sürpriz ekiplerinden. Lige son anda katılan ekip, form tutması zaman alsa da sonradan elde ettiği galibiyetler ile zirve mücadelesi içine girdi.Takımın Alex Gordon gibi bir skoreri Ofeogbu gibi iyi bir uzunu var.Takımın skor yükünü bu iki oyuncu dışında İsmail Çevik çekiyor. 

Uşak Üniversitesi ligin ilk devresinde yakaldığı hava ile sürprize imza attı ve devreyi lider bitirdi.Takımın skor yükünü Justin Carter,Onat Akış, Eric Buckner çekiyor.En son olarak Antalya BŞB’ninde istediği Ümit Türkoğlu ile prensipte anlaşma sağlandı. 

Yeşil Giresun Bld. 2500 kişilik salonunda ve dolu tribünler önünde oynayacak. Uşak Üniversitesi de yakaladığı hava ile maçı isteyecek.İki takım arasında çok fazla fark yok ve bu nedenle tercihim handikap avantajı. 

MS:1 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More