Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

27 Ocak 2013 Pazar

27.01.2013 Türkiye Ligleri Tahminleri



823 Bandirma Kirmizi - Selçuk Üni.

HANDİKAPLAR:6.5 SAYI İY,12.5 SAYI MS BANDIRMA KIRMIZI LEHİNE
 

TB2L’de ilk devreyi 3. sırada bitiren Selçuk Üniversitesi deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşılaşıyor. 

Bandırma Kırmızı Banvit’in pilot takımı.Ekip ligde 7 galibiyete sahip ve küme düşme hattına yakın durumda.Takımın skor yükünü Raymond Sykes,Gilbert Brown, Şafak Edge ve Yiğitcan Turna çekiyor.Kendi evlerinde Trabzonspor ve Vestel gibi önemli ekipleri yendiler.Diğer maçlarda da kolay teslim olmadılar.

Selçuk Üniversitesi ise ligin ilk haftalarında ligi domine etti.Fakat sonradan aldığı seri mağlubiyetler ile devreyi 3. bitirdi.İçeride mağlubiyet almayan ekibin deplasmanları kötü durumda.Son iki deplasmanı mağlubiyet ile kapatan ekibin skor yükünü Bill Clark,Hadi Özdemir,Jeremy Granger üçlüsü çekiyor.Hafta içinde Karşıyaka’dan Onur Kentli ile kısa rotasyonlarına takviye yaptılar.

Bandırma Kırmızı evinde iyi ve sert oynayan bir ekip.Darüşşafaka dışında çift haneli fark yediği bir takım olmadı.Dahası o maçta da devreye sadece 3 sayı geride girdi.Selçuk ise son 4 deplasmandır iyi maç çıkartmıyor.Bu nedenle handikap avantajı tarafındayım.İY:1 

İY:1 GÜVEN:6/10


825 Fenerbahçe - Erdemir

HANDİKAPLAR:8.5 SAYI İY,16.5 SAYI MS ERDEMİR LEHİNE
SAYI BAREMİ:158.5 SAYI
 

BBL’de ilk devreyi 2. bitiren Fenerbahçe Ülker, 2. yarıya kendi sahasında Erdemir maçı ile başlıyor. 

Fenerbahçe Ülker ligin ilk devresini 2. sırada bitiren bir takım.Takımın skor yükünü Bo McCalebb,Ömer Onan ve Bojan Bogdanovic üçlüsü üstleniyor.Kendi evlerinde kaybetmediler. 

Erdemir ise ligin ilk devresinde antrenör değişikliği yaşadı.Özhan Çıvgın ile yola devam eden ekibin skor yükünü Gerrod Henderson,Melih Mahmutoğlu,Jure Balazic ve Sean Marshall üstleniyor.Galatasaray dışında çift haneli farklar ile maç kaybetmediler. 

Fenerbahçe Ülker kendi sahasında ligin en efektif ekibi.Mağlubiyet almaları bir yana kendi evlerinde rakiplerine attıkları fark ortalaması 18 sayı.Erdemir önünde de benzer bir fark bekliyorum.Bu nedenle MS:1 tercihim var. 

MS:1 GÜVEN:6/10
TS:158.5 ALT GÜVEN:6/10


829 Banvit - Anadolu Efes

HANDİKAPLAR:0.5 SAYI İY,0.5 SAYI MS BANVİT LEHİNE
SAYI BAREMİ:152.5 SAYI
 


Bbl’de 2. devrenin ilk haftasınının en önemli maçı Bandırma’da Banvit ile Anadolu Efes arasında oynanacak. 

Banvit ligin ilk devresinde sadece 2 mağlubiyet alarak ligi 3. sırada bitirdi. Takımın skor yükünü çeken oyuncular Charles Davis,Sammy Mejia,Kalin Lucas ve Vladimir Stimac oldu.Kendi sahalarında Galatasaray ve Beşiktaş gibi önemli ekipleri yendiler. 

Anadolu Efes ise ligin ilk devresinin lideri. Takım hafta içinde oynanan EL maçında iyi mücadele ederek Zalgiris Kaunas’ı yendi. Ligde de deplasmanları iyi oynuyor.Özellikle de 2. devrelerde diri kalarak maçı koparıyor.Takımın skor yükünü Jordan Farmar,Aleksandr Vujacic, Semih Erden,Kerem Gönlüm ve Dusko Savanovic üstleniyor. 

İki ekip arasında son oynanan 5 maçta da 152 sayının üzerine çıkılmadı.Bu sebeple benim bahis önceliğim alt bahsi olacak.Daha sonra ise MS:2 düşünüyorum. 

TS:152.5 ALT GÜVEN:6/10
MS:2 GÜVEN:6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More