Tofaş Kaptanıyla Konuştuk

9 Kasım 2013 Cumartesi

Ahmet Kandemir:Taraftar Desteği Lazım



Trabzonspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ahmet Kandemir taraftar sayısının azlığından şikayet etti.Maçı ise daha farklı kazanabileceklerini belirtti.Ahmet Kandemir'in ifadeleri şu şekilde:

"Bundan sonra bizim için önemli bir seri maç trafiğine giriyoruz. Maçın geneli kontrolümüz altında gitti. Fakat, öne geçtiğimiz pozisyonlarda rakibe çok boş atış şansı verdik. Onlar da bunları yüzdeli bir şekilde değerlendirdi. Daha farklı kazanabilirdik.Şu anda Beşiktaş taraftarları takımdan çok büyük beklentiler içinde. Onları anlıyorum. Heyecanlılar ve daha çok başarı istiyor ama bu tek taraflı olmaz. Kazandığınız zaman takımı destekleyen bir taraftar grubu olduğu gibi, kazanmak için teşvik eden bir taraftar grubu vardır. Onun için daha üst düzey takımları yenmek için, salon doluluğu açısından her maçı Fenerbahçe Ülker maçı gibi oynamamız gerek. Bu takımın daha büyük başarılar elde etmesi için taraftar desteğine ihtiyacı var."

Mücadelenin en skorer oyuncusu olan Beşiktaş İntegral Forexli Christopher Lofton ise mutlak kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını aktararak, "Oyunumuzu sürekli kılmaya çalıştık. Bunu da yaptığımıza inanıyorum. Karşımızda gerçekten iyi ve kazanmak için savaşan bir takım vardı ama biz üstün oynayarak kazandık" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bundan sonra yorumlarınız onaydan geçecek.Çünkü bazı yorumlar ahlaken uygun olmayabiliyor.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More